BlendUT

BlendUT: winkel met een sociaal gezicht

BlendUT is een pop-up cadeauwinkel met wat extra’s! Sinds november 2014 zijn wij gevestigd in het hart van winkelcentrum Terwijde, op het grote plein. Hier vind je dankzij het rent-a-shelf concept een grote variatie aan producten die gemaakt zijn door internetondernemers en andere zelfmaak-creatievelingen.

Cadeautjes

Ben je op zoek naar een bijzonder cadeautje voor jezelf of een ander, kom dan zeker even langs! Veel van onze ondernemers vullen hun plank wekelijks bij met nieuwe producten.

Kom op de koffie

Naast shoppen kan je bij BlendUT terecht voor een kopje heerlijke versgemalen koffie, een uitgebreide theekaart, ambachtelijk gebak en een heus tosti-menu.

Er is een populair kinderspeelhoekje waardoor ouders even kunnen ontspannen met koffie een krantje of kunnen bijkletsen met andere ouders.

Evenementen

BlendUT organiseert regelmatig leuke evenementen zoals proeverijen, muziek, vriendinnenavonden en andere kleinschalige events en meetings.

Ook kan je BlendUT afhuren voor besloten bijeenkomsten: een ontbijt met collega’s, borrel of een productdemonstratie. Of zoals Zorgverslimming vaak doet: voor lotgenotencafé’s.

Sociale initiatieven

Daarnaast draagt BlendUT op sociaal gebied een steentje bij: zo is er de ruilboekenkast, het inzamelpunt voor de voedselbank en de speelgoedbank.

Hoofdkantoor Zorgverslimming

Het kernteam van Zorgverslimming maakt gretig gebruik van deze faciliteiten. Vanwege de toegankelijkheid en leuke sfeer hebben de helft van de Ondernemershuizen hier plaatsgevonden. BlendUT is trots officieel partner en ‘hoofdkantoor’ van Zorgverslimming te zijn.

Vacature organisatietalent
Zijn in je Lijf