Zorgverslimming in beeld gebracht door MaatschapWij & FunnelVision

Zorgverslimming in beeld gebracht door MaatschapWij & FunnelVision

Stephan Verveen van MaatschapWij en FunnelVision is bezig om alle partijen die deel uit maken van De Coöperatieve Samenleving in beeld te brengen. De Zorgcoöperatie Leidsche Rijn / Vleuten – De Meern is één van die partijen.

Wat is en doet Zorgversimming?

Wie anders dan oprichter Marco Redeman kan beter uitleggen wat Zorgverslimming is, doet, bereikt, ondersteunt en verbindt?

Hoe het begon

Begin 2014 stond Marco nog in zijn eentje in de woestijn te roepen, maar tijdens de 1e Zorgverslimmingavond is er ‘iets’ ontstaan.

Wat hebben we bereikt?

Ondertussen telt ons netwerk meer dan 200 mensen en organisaties uit de wijk, de stad en zelfs het land. Zoals te zien in het filmpje kent het kernteam inmiddels een diverse en dynamische bemanning. Hebben we slimme initiatieven kunnen helpen en samen met partners activiteiten georganiseerd, allemaal gericht op de zorggebruiker.

Marco refereert niet voor niets aan klusbedrijf Puur zorg voor werk, de online verhalenbundel hoiUtrecht en ons meest recente ‘succes’ de tilcursus die in samenwerking met de Antonius Academy en twee lokale therapeuten is georganiseerd.

Heb je zin om mee te doen?

We nodigen je uit het filmpje te bekijken, het te delen, je te laten inspireren en natuurlijk: om mee te doen!

Deel per mail Deel via Twitter Ik doe mee
Succesvol ADHDcafé Leidsche Rijn
Tilcursus bij Antonius Academie met lokale therapeuten