Mantelzorg Massage Cadeaubon

Mantelzorg Massage Cadeaubon

Tijdens een Ondernemershuis voor Zorgverslimming liep Gerrit van Brenk binnen. In zijn ‘vorige leven’ was hij IT-programmeur totdat het hem teveel werd. Tijd voor een radicale omslag. Hij wilde met zijn handen en vanuit zijn hart werken. Door zijn eigen situatie heeft hij rust gevonden in massage en zich omgeschoold tot holistisch masseur.

Praktijk aan huis

Sinds 2012 heeft hij een praktijk aan huis. Vanuit de holistische visie zijn de massages een vorm van aandacht geven aan je lijf, een ontspannings- of rustmoment.

Mantelzorg

Zorgverslimming richt zich met een deel van haar activiteiten op mantelzorgers. Met name zij die overbelast raken of niet beseffen dat ze mantelzorger zijn.

Samenwerking

Samen met Gerrit kwamen we op het idee van de Mantelzorg Massage Cadeaubon. Een massage die je cadeau kunt doen aan een mantelzorger.

Cadeau geven…

  • aan iemand die dreigt overbelast te raken door al zijn/haar mantelzorgtaken. Iemand die een uur ontspanning en lichamelijke verzorging goed kan gebruiken.
  • of aan iemand die voor een ander zorgt, maar niet zo goed beseft dat hij/zij een mantelzorger is. Een leuke manier om het onderwerp, en alle beschikbare ondersteuning, onder de aandracht te brengen.
  • als verzorgde, die de bon als dank geeft: “Lief dat je mij verzorgt, maar denk ook aan je eigen lijf!”

Verkrijgbaar

De Mantelzorg Massage Cadeaubon is te koop via Zijn in je Lijf en binnenkort ook verkrijgbaar bij BlendUT.

Oproep: Woon- en logeerhuis voor zorgintensieve kinderen
Tilcursus bij Antonius Academie met lokale therapeuten