Drukbezocht InitiatievenCafé Zorg & Welzijn

Welzaam, de gemeente Utrecht en Zorgverslimming hebben de handen ineengeslagen en het InitiatievenCafé Zorg & Welzijn voor de stad Utrecht georganiseerd.

Op 17 september 2015 waren we in de Cultuurcampus in Vleuterweide met zo’n 40 initiatiefnemers, professionals, sociaal makelaars en ambtenaren bij elkaar om te praten over lokale initiatieven op het gebied van zorg & welzijn. Onder het motto:

Deel jouw initiatief of blaas een initiatief nieuw leven in!

Deel jouw initiatief of blaas een initiatief nieuw leven in!

Portal voor initiatieven

De wethouder kon i.v.m. de noodopvang van vluchtelingen helaas niet aanwezig zijn. Daarvoor in de plaats heette Joke Brouwer, manager Sport & Samenleving bij de gemeente Utrecht, iedereen van harte welkom. We hingen aan haar lippen met haar mooie speech over participatie en initiatief in ontwikkeling, waarbij ze enkele initiatieven ondervraagde. Daarna introduceerde ze de portal op groot scherm. Op de portal van de gemeente Utrecht vindt u veel informatie over het verder brengen van initiatieven href=”http://www.utrecht.nl/initiatief-en-invloed/uw-initiatief/” title=”Ga naar de portal” target=”_blank”>www.utrecht.nl/initiatief-en-invloed/uw-initiatief.

Bekijk en/of download het volledige verslag.

Verslag Raadsinformatieavond (RIA)
Zorgverslimming op Waterwinmarkt